Політика конфіденційності

Загальна інформація

Сайт wanna.com.ua є приватною власністю (далі «Wanna» або wanna.com.ua). Тому уважно ознайомтеся з політикою конфіденційності сайту.

Політика конфіденційності передбачає пояснення правил збору, використання й поширення інформації, яку ви передаєте на ресурс і діє для всього сайту wanna.com.ua. Користувач може захистити свої персональні дані згідно з положеннями чинного законодавства України, зокрема, Закону України «Про захист персональних даних». Якщо вам необхідні додаткові відомості про способи обробки персональних даних користувачів на сайті, надішліть запит на електронну адресу wanna.lifestyle@gmail.com

Збір та використання даних

Сайт wanna.com.ua збирає та зберігає тільки ті дані, які необхідні для виконання своїх обов’язків перед користувачем.
Персональні дані можуть використовуватися з метою:

  • надання послуг користувачеві;
  • ідентифікації користувача;
  • взаємодії з користувачем;
  • надсилання користувачеві інформації та відповідей на його запити;
  • проведення статистичних та інших досліджень;
  • моніторинг дій користувача на сайті з метою запобігти шахрайству.

«Wanna» запитує приватну інформацію, яку ви надаєте, коли реєструєтесь на сайті, спілкуєтесь з нами через електронну пошту, коментуєте статті.
Сайт wanna.com.ua збирає, обробляє і зберігає такі дані:

  • ваше прізвище, ім’я, по батькові, або як ви бажаєте назватися під час відправлення повідомлень;
  • електронну адресу;
  • ваші скарги стосовно наших послуг;
  • та інші ваші звернення.

Уся інформація збирається та використовується адміністратором «Wanna» за вашою згодою відповідно до чинного законодавства України. Ми не передаємо інформацію третім особам. ЇЇ використання обмежуємо цілями, заради яких інформацію зібрали.

Користувач дає згоду на використання даних, коли заповнив контактну форму та надіслав запит на електронну пошту. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані користувачем на сайті в загальнодоступній формі.

Файли cookie, інформація про відвідування

Ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій, тільки-но ви зайдете на сайт. Файли cookie ми використовуємо для того, аби підвищити якість наданих послуг: відстежування характерних для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніших сторінок. Wanna.com.ua користується файлами cookie в рекламних службах, і здійснює передачу файлів, щоб керувати оголошеннями на сайтах і в соцмережах.

Заходячи на сайт через браузер чи додаток, наші сервери автоматично записують та передають певну інформацію задля виконання укладених договорів. Журнали серверу можуть містити IP-адресу, тип і мову браузера, дату та час запиту, а також файли cookie, які допомагають нам визначити ваш браузер або акаунт.

Інші сайти

Ця політика конфіденційності стосується лишень сайту wanna.com.ua. Ми не можемо контролювати інші ресурси, які використовують інформацію з нашого сайту, або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп’ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Інформаційні розсилки

Ми не здійснюємо надсилання розсилок. Але в майбутньому можемо їх налагодити. Ці листи могли б містити інформацію про нові матеріали та послуги на сайті. Але вони обов’язково матимуть можливість відписки за посиланням внизу листа в разі небажання їх отримувати.
Окрім цього, отримана інформація може використовуватися задля підтримки, забезпечення захисту та удосконалення нашого сайту, а також для розробки нових служб. Ми обов’язково запитуватимемо вашого дозволу, перш ніж використовувати інформацію з іншою метою.
Сайт wanna.com.ua обробляє особисту інформацію на своїх серверах в Україні.

Доступ до інформації

Ми не розкриваємо приватну інформацію користувачів організаціям і приватним особам, які не пов’язані з сайтом wanna.com.ua, крім таких випадків:

  • користувач погодився сам;
  • ми надаємо персональні дані на обробку нашим довіреним організаціям та особам відповідно до наших інструкцій, політики конфіденційності та інших вимог безпеки;
  • на вимогу законодавства;

Маємо достатньо підстав уважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні з метою:

  • виконання чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або спеціального запиту з державних органів;
  • дотримання чинних умов надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень;
  • виявлення і запобігання шахрайських дій, а також розв’язання проблем безпеки та усунення технічних проблем;
  • запобігти шкоди правам власності або безпеці сайту wanna.com.ua, її користувачам або громадськості, як це передбачено законом.

У разі злиття, придбання або іншої зміни всіх своїх активів чи їх частини, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації.

Захист інформації

Сайт wanna.com.ua здійснює належний захист персональних та інших даних відповідно до чинного законодавства, приймає необхідні організаційні та технічні заходи щодо захисту персональних даних від не правового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження інформації, а також від інших неправових дій.

Зміна персональних даних

Якщо користувач бажає, щоб його e-mail не залишався в базі нашого сайту, він може видалити власний коментар під статею чи попросити модератора (написавши на wanna.lifestyle@gmail.com) видалити його особисту електронну пошту з усіх можливих списків сайту.
Користувач також несе відповідальність, якщо надає сайту неактуальні персональні дані, чи інформацію, яка належить іншим особам.

Дотримання вимог

Наша політика конфіденційності демонструє головні умови використання інформації компанією «Wanna». Здійснивши доступ на цей сайт (перегляд та використання сторінок), або надавши компанії «Wanna» свою особисту інформацію, ви автоматично погоджуєтеся з умовами нашої політики конфіденційності.

Якщо ви не погоджуєтеся на це, просимо не надавати свою особисту інформацію.

Отримавши скаргу, ми обов’язково звертаємось до користувачів, аби з’ясувати усі питання. Ми будемо залучати до співпраці відповідні органи, (місцевих представників влади), що відповідають за захист даних, для розв’язання питань, які неможливо вирішити між сайтом wanna.com.ua і приватною особою самостійно.

Зміна політики конфіденційності

Сайт може вносити зміни та доповнення до політики конфіденційності. Всі оновлення та доповнення публікуватимемо на цій сторінці.

Оновлення станом на січень 2020 року.